VIP-kväll på Make up Store i Karlstad

februari 6, 2015 0 av momentsbymary

Igår var jag på en jättemysig, intressant och skrattfylld VIP-kväll på Make up Store i Mitt i City. Vabruari gjorde att vi tyvärr inte blev så många som tänkt men vi som var där fyllde nog ut några tomma platser med vårat prat och skratt.
image
Härliga färger

Förutom att träffa tjejer jag gillar skarpt fick vi makeuptips, lära oss mer om Make up Store och höra om kommande nyheter både i kedjan och butiken i Karlstad.
image
Kvällen var både lyxig och mysig

Under kvällen fick vi en genomgång av hela vägen från rengöring av ansiktet till fullsminkad. Fina Linda blev modell för kvällen. Vi andra fick också testa olika produkter.
image
Ida sminkar Linda. I handen har hon nya förpackningen och som ni ser, även ögonskuggan har krokodilmönster.
image
Therese körde lite självsminkning
image
Karin sminkar vackra Therese. Spännande att se på. Jag själv skulle verkligen behöva lära mig mer, detta var ett steg på vägen. På Make up Store kan man komma både ensam och i grupp för att lära sig mer.

Make up Store ska få helt nya förpackningar till sina produkter men även själva produkten kommer ändra utseende också. De runda burkar som vi vant oss vid får en uppfräschning av genomtänkt design inspirerade av krokodilen. Det är en stor förvandling från runt till kantigt men jag måste säga att jag gillar det nya utseendet.
image

Butiken i Karlstad som legat i Mitt i City sedan gallerian öppnade 2006 ska få en uppfräschning. Vi som kunder kan förvänta oss en stor förvandling framöver, spännande!
image

Efter en kväll med mycket prat och skratt åkte vi hem och jag kände mig sådär löjligt lycklig som jag blir av att umgås med människor jag tycker om.

Tack Karin och Ida på Make up Store i Karlstad för en härlig kväll.
image