Stunder av lycka – nytt mobilskal

oktober 31, 2014 0 av momentsbymary

I ett halvår har min mobil överlevt utan skal men nu har jag skaffat ett, äntligen. Jag föll verkligen för detta mobilskal på direkten när jag såg det just för att det är upplagt som ett kollage. Mitt bland bilderna finns ett hjärta som man kan välja text i. Jag har valt att skriva barnens namn och ”älskade familj”. För det är just familjen som kollaget visar, underbara minnesvärda stunder med familjen, stunder av ren lycka. Jag har ju nästan alltid mid mig mobilen och nu kommer jag bli påmind om min fantastiska familj och hur lyckligt lottad jag är som har den varje gång jag ser på mobilen.
image

Jag beställde skalet på Smartphoto, ett företag som säljer en mängd olika fotoprodukter, såväl klassiska som mer moderna. Jag hittade några andra favoriter som gärna skulle få en plats i mitt hem framöver, tex julgranskulor med foton på barnen och barnryggsäck med fototryck. Jag gillar det här skalet så mycket att jag funderar på att göra liknande till ett par släktingar i julklapp.