Plötsligt händer det…

juli 29, 2014 0 av momentsbymary

Plötsligt hände det, passande nog i v 35+0. Min man och Fiuren dammmsög, jag satte mig och började rensa i Filurens rum, vek handdukar och filtar, gick igenom lådor, tog bort överdrag från soffa och kuddar för att tvättas och satt mig med papper och penna för att göra listor på vilka listor jag behöver skriva. Bland alla saker i Filurens rum hittade jag ”inköpslista till bebis”, den vi gjorde seriöst på dator innan han föddes. Jag ögnade igenom den och insåg att vi har nog faktiskt allt. Den här gången är det andra saker som behövs.
image

Nu sitter jag och skriver listor på saker som behövs planeras och köpas inför hösten, inte bara för bebisen såklart utan även för Filuren.  Jag har precis beställt namnlappar och nu ska jag surfa runt och kolla efter en bra klädförvaring till de små busarna. Huset ska rensas upp ordentligt och det känns så skönt att jag äntligen fått lite lust att planera och boa, nu hoppas jag bara att det håller i sig. Det blir ju lite klurigare när man inte orkar hålla igång så långa stunder åt gången heller.
image

Passande nog fick jag en present på posten idag som påminde mig om att det faktiskt snart är dags att packa förlossningsväskan, en till lista att skriva. Jag borde nog faktiskt börja packa inom de närmsta veckorna, det var trots allt inte så skoj att packa mellan värkarna och det var ju inte alla gånger det fanns något mellanrum mellan dom heller.