Nya regnkläder

maj 27, 2015 0 av momentsbymary

1505223
Fille filur har fått nya regnkläder och eftersom det envisas med att regna i stort sett varje dag så har vi redan kört in dom. nordbjörn1 nordbjörn2

Regnkläderna är så snygga, jag blev jätteglad när jag öppnade paketet för på bild var de fina men i verkligheten jättesnygga. De är av märket Nordbjørn och är mörkblå och vita med röda detaljer som gör att man blir glad.

Barn som är busiga och vill leka i alla väder behöver regnbyxor som slutar högt upp och det gör dessa. De justerbara hängslena och knapparna för att minska vidden över bålen gör att kläderna kommer passa under en längre period. En viktig detalj på kläderna är reflexerna som jag testat och ger tummen upp, riktigt bra.
nordbjörn3

Kläderna är i en storlek som motsvarar det som står på lappen och de känns lagom rymliga, inte snäva och inte för pösiga. De här kläderna kan man leka i. Regnstället kommer från Jollyroom.se och finns även i cerise/vit och jag skulle beskriva det som mycket prisvärt och framförallt snyggt och praktiskt, en väldigt bra kombination.
nordbjörncerise
1505224 1505221