Några djupa andetag

maj 28, 2015 0 av momentsbymary

1505265
Jag vet inte vad som hände men båda barnen sover tydligen middag. Gissar jag rätt vaknar lillan efter tio minuter men då har jag suttit här i tio minuter i alla fall och tagit några riktigt djupa andetag. Den här veckan har varit riktigt intensiv men jag var förberedd på det, jag har planerat saker i förväg, i alla fall vissa och det är nog tur det.

Jag håller just på att packa inför imorgon. Lilla F och jag sk aåka till Stockholm, lillan ska vara hos mormor och morfar. Samtidigt som jag packar detta försöker jag även fylla skötväskan med rätt saker.

Jag ser verkligen fram mot resan till Stockholm med lilla F även om det blev bestämt i sista sekund känns det som. Biljetter är fixade och nu äntligen även hotell. Nu stod jag inför den där dumma situationen igen att det inte fanns någon vagn att ha med men som tur var erbjöd sig goa Malin att låna ut sin ungefär tre minuter efter att jag ställt en öppen fråga om vagn på Facebook.

Lilla F har fått en nu väska inför resan, han älskar Laban och när vi var inne på Pigge & Lina i tisdags gick det liksom inte att säga nej när jag såg hur förtjust han blev. Förutom väskan blev det jättefina byxor, nödvändiga strumpor (var tar alla vägen?), en skrattande groda (den låter när man vickar på den) och en body till lilla S. Jag kan lova att den grodan räddade den eftermiddagen och kvällen som var riktigt slitig. Lilla F gick raka vägen till grodan dagen efter och visade sin pappa och sa, ”Filli köpte groda hos Kicki, Kicki är snäll”. Det är så roligt att se honom när han är så glad och stolt över något.

Grodan får inte följa med till Stockholm men väskan ska packas, så lätt som möjligt. Jag känner mig trygg i att resan kommer gå bra även om det självklart kan bli jättejobbigt. Så länge det bara är ett barn att fokusera på är det ju faktiskt lätt att hålla fokus.