Loppi blogbag – nystart

februari 16, 2015 0 av momentsbymary

blogbagnystart
I förra veckan kom loppi blogbag nystart hem till mig och det var den bästa hittills tycker jag. Innehållet var både till barn och vuxna. I paketet fanns två förpackningar av Castus fruktstänger, det är det vår lilla grabb äter som godis så det kommer såklart uppskattas. Han verkligen älskar dessa fruktstänger. Det fanns även med multivintamingodisar från Kidszoo, kommer dock inte användas åt oss så de får någon annan prova. Till oss vuxna fanns riskakor från Friggs med chiafrö och havssalt, tunna och väldigt goda, ekomusli, hälsote och vitaminbrus från Friggs, och blutsaft.

Riskakorna har jag redan varit tvungen att prova, brustabletterna ska minska sötsuget och det blir spännande att se om de fungerar. Blutsaften vet jag inte om jag kommer våga prova, det låter så himla läskigt men jag har hört att det är bra.