Ljuvlig tunika – favoritplagget

januari 30, 2015 0 av momentsbymary

image

För några dagar sedan skickade jag iväg en skjorta som min pappa inte kunde ha längre. Han hade fler men jag valde en ljuslila för det är verkligen en favoritfärg just nu. Idag kom delar av skjortan tillbaka till mig med posten, i form av en helt underbar tunika till lilla S. Denna tunika är numera favoritplagget i lillans garderob och jag blir varm och nästan lite tårögd när jag ser den.
image

Tunikan är ett av plaggen i konceptet ”Someone Who Loves Me Used To Wear This” som finns hos Picket Fence. Jag bara älskar idén med att sy om våra älskade plagg till något som barnet använder. Tänk att lilla S nu får vara fin i något hennes morfar som tycker så mycket om henne har burit förut. Ett mycket kärleksfullt sätt att återbruka. Nu blir jag ju sådär dundersugen att beställa något till lilla F med såklart.

Jag älskar även tanken på att lillan kommer ha ett unikt plagg, för ingen tunika blir den andra lik eftersom ingen skjorta som används är den andra lik. Nu längtar jag till att få prov den på henne.