Kommer jag klara det?

november 27, 2014 1 av momentsbymary

Vi har en liten stackare med skyhög feber som inte mår bra alls, vi har en annan liten stackare som gallskrikit nästan hela dagen och kvällen och som inte kommer till ro och somnar utan skriker vidare men slumrar någon minut då och då. Vi har en pappa i familjen som åkte till jobbet vid 19.00 och väntas hem 07.30 och som då behöver sova ett gäng timmar. Vi har en mamma i familjen som sov några ynka minuter i natt (07.10-07.22 närmare bestämt) och verkligen inte är upplagd för övriga familjens konstiga upplägg.

Den här natten kommer bli en prövningarnas natt. Natten i sig kommer jag fixa, det är ju så man gör som förälder. Föräldrar klarar grejer som de aldrig trodde innan och sen när människor frågar hur de orkar så är det enkla svaret man gör ju bara det. Den stora frågan är -Kommer jag ta mig igenom den utan att bryta min sockeravvänjning och ge mig på Marabouchokladen? Den ligger där i köket och skriker på mig och jag sitter här och är vrålhungrig. I natt är det du och jag chokladis – och jag ska vinna!
image