Kläder för roligare dagar utomhus

maj 10, 2015 1 av momentsbymary

1505088
Lilla S har nyligen fått en alldeles underbar overall som jag blev helkär i när jag såg första gången. Overallen är verkligen ett plagg vi kommer använda mycket och kommer från Isbjörn of sweden. Lilla F har en jacka från samma serie.
orbit6
Det märks så väl att kläderna håller en hög kvalité och det riktigt ryser i mig av vällust när jag ser hur välarbetade de är och känner mjukheten i materialet. Det står i mot vinden, men andas samtidigt. Jag gillar att plaggen är nog rymliga att ha något under men inte plufsiga och bylsiga, det ska ju gå att röra sig i dom. Praktiska kläder med hög funktion, mycket god kvalité och dessutom snygga – det kan ju såklart inte bli så mycket bättre för en familj som oss som är ute mycket med barnen. Bra kläder gör ju faktiskt att man har det roligt i fler väder.