Helt kalas

maj 18, 2014 1 av momentsbymary

Igår gick det stora ettårskalasat av stapeln och det blev verkligen jättelyckat. Kalaset hölls på Playland sthlm vilket visade sig vara en perfekt lokal för 30 ettåringar och deras mammor. Storleken gjorde att vi hade nog med utrymme men ändå var samlade och kunde umgås.

Hela dagen var fantastisk. Det blev många kära återseenden med mammor och barn jag träffat förut men också härliga första träffar med mammor och barn jag tycker mig känna väldigt bra då vi haft så nära kontakt på nätet men inte tidigare träffats i verkligheten. 

När man har så många barn i samma ålder på en och samma plats så blir det så uppenbart hur olika de faktiskt är. Alla har sina personligheter, egenheter, trick och intressen. Det är så roligt att se olikheterna, samtidigt är det roligt att se sakerna de har gemensamt. Bara att sitta och titta på alla dessa ettåringar gjorde mig varm och rörd.

Alla stora kalas ska ju ha en riktig tårta och så även detta. Vi har en duktig tårtmakerska i gruppen som gjort en jättefin tårta med alla barnens namn på.

image

Tjejerna som planerat och fixat med detta kalas har lyckats ragga upp mängder av sponsorer och därför fanns både ett lotteri med fina vinster och stora tunga goodiebags.

I lotteriet vann vi en väska från Skip hop som passade klockrent då den även fungerar som sele. Vår lilla Filur är ju en vilding som det inte är lätt att hålla reda på alla gånger.

image

Vi fick verkligen välfyllda goodiebags och jag har inte hunnit gå igenom innehållet ordentligt än. Säkert kommer det komma rapporter om produkter från goodiebagen senare.

image

Efter en riktigt underbar dag på leklandet varvade familjen ner på uteservering och senare på hotellrummet med FA-cupfinalen genom viaplay på surfplattan. Arsenal tog sin första cupvinst sedan 2005 och det kändes riktigt stort. Ett fint avslut på en dag att minnas för resten av livet.

image

Jag somnade rusig av lycka igår kväll, kände mig faktiskt helt kalas. Det tror jag att många andra aprilmammor och arsenalfans också gjorde.