Hej livet!

mars 22, 2015 3 av momentsbymary

Det är grått och blåsigt ute men jag är varm och lycklig. Jag har testat min kropp och den verkar ha klarat testet. Det trodde jag inte den skulle göra men man upphör ju aldrig att förvånas över saker som sker i livet. Det är skönt de gånger livet kommer med positiva överraskningar.

image

Trött mamma och en liten slagen hjälte

Jag vill så gärna träna massor men måste ju acceptera att det inte går än på grund av foglossningen. Den dagen jag kommer kunna träna mer kommer jag anta utmaningen att träna med barnen så att både dom och jag har glädje av det. Jag vill inte att träningen ska inkräkta på vår tid ihop.

Idag var lilla F rastlös, han behövde komma ut men det var grått och blåsigt och jag kände att det verkade jättetrist att stå och huttra i en lekpark eller liknande. Jag fick ett infall att vi skulle prova joggingvagnen så jag peppade upp lilla F att nu skulle han få åka en ny vagn som går snabbt. Han satte sig nöjt i vagnen vilket brukar vara helt omöjligt, sen lufsade vi iväg.

Jag tog det lugnt, lugnt men njöt. Jag har som tur är ingen kondition men det är bara bra för då är det svårare att ta i mer än kroppen klarar. Det blev en lugn runda på tre kilometer. Efter halva rundan somnade lilla F så han fick sitta kvar och sova när jag var klar.

Att jogga gick så bra, jag hade inga känningar av foglossningen då och inte heller nu efteråt. Vagnen funkade toppen, den var jättelätt att springa med.

Tre skrällar, min kropp klarade att springa, lilla F accepterade att åka vagn samt han somnade i den. Nu ska jag känna efter hur kroppen känns. Får jag inte ont ska jag ta sådana här rundor då och då och sakta bygga på träningen.