Gravidfotografering

juli 11, 2014 4 av momentsbymary

Jag trivs inte alls med hur jag ser ut nu. Dubbelhakorna, bilringarna, de svulla kinderna och den extra stoppningen som finns över hela min kropp är inte direkt smickrande. Påsarna och de mörka ringarna under ögonen är väl inte heller några typiska skönhetsdrag.  Ändå ville jag gärna föreviga mig själv som gravid för jag har inte tänkt att vara det någonsin igen och förra gången tog vi inga vettiga bilder alls.

Förra helgen var jag i Stockholm på tjejhelg och då hade jag glädjen att få bli fotograferad av fotograf Cecilia Pihl. Nu råkar Cecilia vara en av de underbar människor jag lärt känna över internet och senare träffat i verkligheten och blivit riktigt förtjust i. Jag kan tänka mig att det var lite trist att fota mig då jag tycker att det är enormt jobbigt att stå framför kameran, men för mig var det en himla tur att det var just hon som stod bakom kameran för annars hade jag aldrig klarat en fotografering.

IMG_5981webb

Nu finns den gravida Filurmamman förevigad och om mindre än åtta veckor beräknas jag inte vara gravid längre. Även om jag just nu tycker att det är jobbigt att se bilder på mig vet jag att jag kommer uppskatta bilderna väldigt mycket i framtiden.