Febertankar

januari 21, 2015 0 av momentsbymary

image

Soffläge och kanske lite feber är läget här hemma. Jag har tagit mig genom några avsnitt av Gossip Girl medan kroppen fått vila. Dagar som dessa när fysiken inte är på topp gäller det att inte dra ner även humöret. 

Lilla F har varit så härlig idag och detsamma gäller syrran. Jag försöker njuta av nuet och inte tänka på framtiden för då kör det bara ihop sig i huvudet på mig. Ändå skenar tankarna iväg dit allt oftare. Frågan om hur länge jag ska vara föräldraledig kommer allt oftare och jag lyfts ur min lilla bubbla där jag tror att livet ska vara såhär härligt lyxigt för alltid.

Jag har en anställning men min tjänst är borttagen så jag vet inte vad jag har att komma tillbaka till, men jag vet att det inte finns något alls att längta till. I mitt huvud blir livet grått den dagen jag ska börja arbeta. Jag måste finna nya vägar att gå, nya mål ett nytt område att arbeta med. Helst av allt skulle jag vilja arbeta med något utmanande och givande som jag brann för, men jag skulle nöja mig med något som jag åtminstone slapp må dåligt över att gå tillbaka till.

Framtidens tankar snurrar kring bloggen med. Jag vet inte vad jag vill med den längre. Ska jag vara kvar, ska jag flytta, ska jag lägga ner mig mer, ska jag sluta? Eftersom jag inte vet vad jag vill klarar jag inte längre av att satsa på den, lägga ner energin. Jag får klura några dagar… jag hade endel idéer men de känns inte lika bra mitt inne i feberdeppet.

Nu ska jag återvända till Gossip Girl och slumra på soffan. Kram på er.