Ett löfte till mig sjäv

juni 5, 2014 0 av momentsbymary

Nu är Filuren fjorton månader och det finns något som jag tycker att jag kunde gjort mycket bättre under den tiden, att ta fotografier. Vi har en rätt okej kamera, jag är inte bra på att fota men bilderna med den kameran blir åtminstone bättre än med mobilen. Kameran har tyvärr mest legat och samlat damm medan mobilen använts flitigt. Nu ska det bli ändring på det hela, kameran ska används, vi måste få lite bättre bilder på Filuren än suddiga mobilbilder. Det gäller att knäppa riktigt många bilder för vår Filur är inte stilla en sekund, vilket är en del av charmen med honom.
1
Den där tiondels sekunden det tar, från att han tar tag i vagnen till att han börjar gå, det är då man ska knäppa bilden.

3
Jag vet inte varför, men det är alltid så kul att köra ut vagnen i gräset på ett speciellt ställe. Den parkeras där på vägen till lekparken.