En sån där dag…

oktober 6, 2014 4 av momentsbymary

Min man var så trött att han nästan tittade i kors när han nyss gick ner i källaren nyss för att få ett par timmars sömn. Jag är lika trött själv och ska vila strax om lillan somnar. 

image

Älskade vän, vad jag önskar att jag kunde få dig att må bättre.

Inatt blev det inte många minuters sömn och det har märkts på humöret hos oss alla, framförallt på Filuren. Han blir tyvärr väldigt påverkad av att sömnen är så dålig som nu. Som tur är är vi ju proffs på den lilla busen och vet att vi gör allt vi kan för att det ska fungera någorlunda bra. Tyvärr var den här dagen en sån dag att bästanivån inte är särskilt hög. Nu hoppas jag på en natt med lite mer sömn då jag är ensam med barnen. Imorgon är en annan och förmodligen bättre dag. Det jag vet nu är att jag fixar sånna här dagar, de allra flesta var sådana här när F var yngre, nu är han bara i en dålig period som förhoppningsvis kommer gå över snart. Kram!