Det går åt rätt håll

februari 22, 2015 0 av momentsbymary

15022211namn
Barnen börjar bli friska. Det har märkts på deras humör och energi. Lilla S har legat på golvet och tränat flera gånger idag men hon har sovit massor, vilket hon inte brukar. Det tar tydligen på krafterna att träna och återhämta sig från sjukdom. För mig var det såklart hur mysigt som helst eftersom jag agerade säng åt henne.
1502222namn
Lillan som låg helt still när man la ner henne för bara två tre veckor sedan har åtminstone börjat sprattla lite och börjar dra upp knäna under kroppen. Ibland tänker jag att hon är jättelångsam i utvecklingen men hon är nog rätt normal. Jag jämför bara med ett lite hetsigt barn.
1502228
Katterna ser lite skeptiska ut när de ser henne ligga och sparka. Jag tror att de förstår att snart finns det en till som jagar dom.
1502227ljus
1502226ljus
Lillan har verkligen varit mysig idag, lugn men pigg. Hon passar så bra i dagens kläder också, bebissöta myskläder från Skiphop. Jag måste nog skaffa lite fler plagg för de klär henne verkligen och tar fram det där bebisgosiga hos henne. Att låta henne vara utan strumpor gör ju bara bebiskänslan större. Vad jag älskar de där små fötterna.
1502225namn1