Där hjärtat hör hemma

mars 9, 2015 2 av momentsbymary

Det finns en plats där jag alltid känner mig hel, eller mer därtill. Det är som att jag egentligen hör hemma där, ja verkligen hemma. När vi kommer dit så känns det som att komma hem dit hjärtat och själen bor.

Första gången vi åkte dit var på vintern och vi bestämde oss för att prov att åka dit nästkommande sommar. Den sommaren blev jag handlöst förälskad i platsen, i fjällen, de vackra vyerna, den friska luften och känslan jag fick i kroppen när jag var där. Efter det återkommer vi varje år. Sommar och höst i Sälen är mina favoriter, även om vintern också går bra. Saken är den att förutom till stugan åker vi bara dit, snacka tråkiga. Det är helt okej för mig att vara tråkig, bara jag får vara i Sälen. Nu sitter jag här med pirr och förväntan för min man har just bokat en semestervecka i favoritstugan till sommaren. Det betyder extra mycket eftersom vi på grund av nykomlingen i familjen inte åkt dit i höstas och vinter. Här kommer en bildbomb.
image

image

image

image

image

image

image

image