Dagen före BF

september 1, 2014 0 av momentsbymary

Maken gick av sitt skift kl 7 imorse. När han sovit infann sig en konstig stämning i huset. Lite som lugnet före stormen eller en väntan.

Mini skulle hålla sig inne under natthelgsjobbet men nu är min man ledig 10 dagar så nu väntar vi liksom bara på att förlossningen ska sätta igång. Men jag lovar att det känns långt borta. Jag har inga förkänningar alls.

Det där lugnet har suttit i hela eftermiddagen och kvällen. Vi åkte iväg till ett naturreservat och gick en kort men vacker vandringsled. Jag sa redan innan att gör jag detta kommer jag nog inte kunna röra mig alls resten av graviditeten. Jag fick som svar att det gjorde inget. Kroppen har inte funkat alls ikväll men det var värt det. Att se Filuren springa längs leden i skogen, stå koncentrerat och plocka blåbär efter blåbär och höra hur hans skratt ekade mellan träden var fantastiskt.

image

Vi älskar verkligen att vara i skogen alla tre och jag tror att den här eftermiddagen var precis vad vi alla behövde, avslappnat skratt och glädje. Det är värt så mycket mer än vad det kostar. Jag kan gott ligga här och ha ont för minnena från eftermiddagen vill jag alltid bära med mig. Det var något alldeles speciellt. Det stämmer som dom säger, några av de bästa sakerna i livet är faktiskt gratis.