Barnmorskebesök v 35+2

juli 31, 2014 0 av momentsbymary

Idag var det dags för besök hos barnmorskan igen. Tydligen är det besök varannan vecka nu.

Jag var dödsslut redan när jag kom dit eftersom jag kryckat de 200 meterna från torget. Illamåendet har varit väldigt jobbigt på slutet och jag har kräkts väldigt mycket. Tyvärr satt jag hela besöket och kämpade mot spyorna så jag var inte riktigt med i huvudet. Det var ändå ett av de bättre mötena eftersom vi pratade om viktiga saker.

Vi gick igenom graviditeten som den varit och pratade om min förra förlossning och mina tankar om den kommande. Det var faktiskt rätt roligt att prata om det om än lite skrämmande. När jag skulle gå påpekade barnmorskan att det är rätt fantastiskt jag kan vara så glad och positiv som jag är med tanke på hur jag mår.

Under dagen har jag tänkt en hel del på det hon sa. Jag tycker själv att jag är jättegnällig och negativ hela tiden vilket jag inte gillar, men kanske finns det ett annat sätt att se det hela på. Kanske är jag inte så gnällig trots allt.
image