Äntligen

oktober 20, 2014 0 av momentsbymary

image

Sedan lillasyster föddes har jag och Filuren inte haft någon tid tillsammans bara vi två. Det har blivit så dels för att lillan gärna velat ligga tryckt mot mitt bröst och dels för att maken jobbat en hel del så jag har varit ensam med båda barnen. Tyvärr hade jag ju så ont sista månaderna under graviditeten så tid tillsammans bara för Filuren och mig har varit ovanligt under lång tid. Detta  eftersom jag inte klarade av fysiskt att ta hand om honom.

I eftermiddags tog jag i alla fall med honom för att fixa lite ärenden medan lillan stannade hemma med sin pappa och vi fick umgås bara han och jag. Det var så himla mysigt och tankarna hamnade såklart i en tid då han och jag delade massa tid ihop, ensamma när hans pappa hade tufft arbetsschema.  Filuren är otroligt pappig och han väljer sin pappa framför mig 99 av 100 gånger, men när vi är ensamma får ju jag chansen att vara nummer ett.

Vi hade så mysigt under vår stund ihop och Filuren var ovanligt lugn. Den enda lilla grejen som blev var att jag fick jaga  efter honom ur skoaffären i bara strumplästen på ena foten.

Idag är jag otroligt tacksam för en viss upplevelse. Jag och Filuren var på ICA och han gick snällt och höll mig i handen hela tiden. Det var hur lätt som helst. Den lilla grabbaen som hittar på alla sorters bus lyste med sin frånvaro idag, i alla fall under den lilla stunden.