3 veckor till BF – insikten saknas

augusti 12, 2014 0 av momentsbymary

image

Jag vill gärna tro att jag fattar att familjen ska utökas men jag känner ju själv att jag inte riktigt förstår det. Lillasyster (om det verkligen är en tjej) beräknas titta ut om tre veckor men kan ju egentligen komma när som helst. 3 veckor är ju ingeting, även om det känns otroligt långt när jag ligger däckad av illamående och smärta.

Här hemma har vi tagit tag i ett projekt som jag påbörjade i maj men sen avstannade på grund av värmen, hallrenoveringen. Den inre hallen var jag färdig med s det är bara den yttre som ska målas, få en panel av ohyvlad plank och nya möbler. I vanliga fall är sådan projekt mina men nu klarar jag inte a det fysiskt så det är maken som får hålla på, själv är jag chef. Det känns bra.

Jag påbörjar hela tiden listor på vad vi behöver göra innan liten kommer, men de avslutas aldrig. Jag tappar fokus och det är nog igen så att insikten inte riktigt finns där, jag fattar inte att det börjar bli bråttom. Ikväll ska jag i alla fall försöka ta tag i det, jag måste få planeringen klar men jag är samtidigt så otroligt sugen på något att äta – jag vet bara inte vad men kanske blir jag för distraherad av suget för att bli klar med listorna.