3 dagar till BF. Plötsligt händer det.

augusti 30, 2014 0 av momentsbymary

Just nu ligger jag i sängen och snorar. Första höstförkylningen verkar ha slagit till och jag vill bara gömma mig. Uppenbarligen är det en riktig mansförkylning för jag känner mig helt däckad och huvudet kommer förmodligen sprängas i tusen bitar snart.

Mini får ta och stanna kvar i magen till dess att jag mår bättre och maken blir ledig. Att komma nu skulle vara väldigt ostrategiskt. Jag har inte haft några känningar alls. Det enda som bryter av det vanliga med foglossning och illamående är när hon vänder sig, då gör det så ont att jag nästan skriker.  Hon är lite busig.

image

Tre dagar till BF idag och plötsligt hände det. Jag började förbereda. På impuls åkte jag och köpte en vagga och satte ihop. Nu ska den bara bäddas men det är snabbt fixat.