Vecka hmmmm… 32 minsann

juli 4, 2014 0 av momentsbymary

Jag var tvungen att kolla i mina appar vilken vecka jag befinner mig i och tydligen är jag i vecka 31+3 eller 31+4 beroende på hur man räknar. Om 8,5 veckor beräknas vi alltså ha en liten Filur till här hemma vilket känns otroligt overkligt. Nu tänker jag i alla fall mer på att jag är gravid än vad jag gjort tidigare och ibland snuddar tanken vid framtiden och hur den kan tänkas bli.

Det slog mig precis nu att det kanske inte är så många dagar kvar som vi är en enbarnsfamilj. Jag kan inte fatta det!!! Den här lilla Filuren får minsann inte komma tidigare och inte senare, det är utsatt datum som gäller. Jag skulle bli så förvånad om jag fick värkar i vecka 38 eller något. Jag skulle bli himla trött och irriterad om de där värkarna kom i vecka 42.
image

Foglossningen har denna vecka varit fruktansvärd. Jag har en hemsk smärta hela tiden men jag vill tro att det kan ha blivit värre av att jag varit sjuk i veckan. Sjukdom hos både mig och Filuren har sugit mycket energi och just nu känner jag mig helt utmattad. Jag skulle vilja lägga mig i ett varmt bad men det måste jag vänta med tills maken kommer hem för jag lär inte ta mig ur badkaret på egen hand, då kan vi snacka strandad val på allvar.

Allt som livar upp och får mig att le en stund välkomnas just nu. Som tur är finns det väldigt många fina människor på den här planeten och jag har äran att känna ett helt gäng av dom. Tack vare dom kan jag njuta av dagarna också.