Världens bästa tvåårskalas

februari 16, 2015 4 av momentsbymary

kalltsomsa
Snart två år, mammas stora goa och väldigt bestämda kille

Efter den här eftermiddagen och kvällen hade jag lust att bara sätta mig och riktigt gråta ut i några timmar. Det har alltså varit en sån där dålig dag, när det är lite tufft att vara mamma eller kanske snarare utmanande, lite väl utmanande. Jag vet innerst inne att det är rätt bortskämt att gråta över sådana saker men ibland måste man få släppa ut det även om det inte är hemska saker det handlar om.

Någon dator blev det inte, jag insåg att jag inte har råd och eftersom jag inte har en vettig dator med skärm som visar bilder som de ser ut känns det som att jag bara får skjuta upp det där med att försöka bli en bättre fotograf till den dagen jag har lite mer pengar och kan köpa en dator. MEN slutältat om det, nu ska jag försöka peppa mig själv att avsluta dagen på ett bra sätt och det tänker jag göra genom att berätta om något roligt.

Sommaren 2012 bildades en grupp på Facebook med 60-talet tjejer från hela Sverige. Det vi hade gemensamt var att vi alla var gravida med beräknad födsel april 2013. Det betyder alltså att barnen snart är 2 år gamla.

Vi har sedan sommaren 2012 haft kontakt, ofta dagligen. Vi har delat med oss av graviditetens krämpor och mysterier, analyserat varandras eventuella tecken på att förlossningarna snart kommer sätta igång, hejat på varandra medan barnen kommit till världen och i snart två år följt de små underbara barnens utveckling. Vi har även delat andra händelser i livet, små vardagssaker liksom stora livsavgörande händelser – vi har blivit vänner. Några medlemmar har vi förlorat på vägen men vi är fortfarande 40:talet mammor kvar.

Förra året i maj firade vi våra barns första år med ett stort ettårskalas i Stockholm. De allra flesta var med och det var en väldigt lyckad dag. Vi har nu bestämt att göra detsamma i år igen och liksom förra året bara njuta, umgås, leka med barnen och ha både goodiebags och lotterier för vuxna och barn.

Förstår ni vilket otroligt mysigt födelsedagsevent detta kommer bli? Jag längtar redan och JAAAAAA tro det eller ej men jag tycker att det är grymt kul att försöka hitta bra företag som sponsorer för att vi ska få riktigt fina vinster och goodiebags. Om just du har ett företag som vill vara med att sponsra eventet eller ha ett samarbete med mig via blogg/instagram så maila mig på maria@filurmamman.se.

Kram på er alla, nu är humöret bättre när jag tänkt på alla fina mammor och barn som jag ska få hänga med senare i vår. Ni är bäst och gör mig alltid så varm i hjärtat!