Välkommen vecka 39

augusti 19, 2014 2 av momentsbymary

Idag klev jag in i vecka 39 och jag klev även upp ur sängen utan att ha sovit en blund i natt. Eller vaddå klev, jag körde såklart min vanliga rulla i slowmotion, trilla tillbaka, rulla igen, resa mig sakta, sakta och hasa mig iväg halvt hopvikt längs golvet med små, korta släpande steg. Man behöver inte leta länge för att hitta graciösare personer. Foglossning är inget att rekommendera om man vill få en plats i Svansjön.

Vecka 39 började inte på bästa sätt men efter att jag hasat till toan och vidare till köket för att knapra i mig ett par halsbrännetabletter la jag mig i sängen igen och då buffade mini där inne och jag buffade tillbaka och jag påmindes om varför man går igenom all smärtan. Sen försvann ett helt gäng timmar på att bara ligga och vila, somnade lyckades jag inte göra men jag låg i alla fall hyfsat stilla och även om jag mådde riktigt illa tror jag att kroppen fick den vilan den behövde.
image
Jag försöker vara glad, men det är tufft ibland

Dagen blev i alla fall bättre då vi fick trevligt besök en stund. Det är alltid bra att få tänka på annat, den där sociala samvaron är värd så otroligt mycket för mig just nu och de senaste dagarna har det varit många fina människor hemma hos oss. Det uppskattas så mycket, det känns som min räddning från att deppa ihop totalt.

Lilla My fick en present idag också, från en tjej jag lärt känna på öppna förskolan. En härligt färgglad filt som kommer lysa upp i höstmörkret. Även Filuren har fått saker, massor av kläder ärvda av en urgo liten kille, tillika granne.
image
Filt till lillan

I skrivandets stund har jag inte sovit på 39 timmar, men jag hoppas att få göra det i natt. Ligger jag vaken ska jag försöka njuta av pirret att förlossningen faktiskt kan dra igång när som helst. Det är en sån fantastisk känsla.