Tre avslöjanden om mig

september 4, 2014 1 av momentsbymary

Jag fick för ett par dagar sedan utmaningen att skriva tre saker om mig som kanske inte är helt vanliga eller kända. En rolig utmaning men det gäller verkligen att tänka till. Tyvärr verkar gravidhjärnan vara ganska avstängd för jag har lite svårt att använda den. Men här kommer det!
image

1. Jag har telefonfobi. Jag är inte rädd för att bli anfallen av telefoner, att bli intrasslad i sladdar från antika fasta telefoner eller att få en gammal NMT-låda i huvudet. Nä jag har ett stort problem med att ringa upp människor. Egentligen är det mamma, pappa och min man som det känns bekvämt att ringa till, ingen annan. Sen är det såklart så att det är olika svårt att ringa upp olika personer.

Jag vet inte varför det är så och jag har jobbat hårt för att bli av med det hela. Det är jobbigt att ringa både privat och i arbetet och då ska ändå påpekas att många jobb jag haft gått ut på att ringa en massa. Tydligen fungerar det inte särskilt bra för mig att försöka träna bort det.

2. Jag älskar att spela Bloons Tower Defense. Jag började spela den första upplagan för sju och ett haft år sedan och nr 5 spelas nu på mobilen när jag är uttråkad under sömnlösa nätter. Så fort jag byter telefon måste jag börja om och spela varenda nivå på varje bana.

3. Trots att jag verkligen gillar att baka äger jag inte vissa grejer som man kan tycka verkar självklart. Hit hör tex TÅRTFAT!!!, bra spritstyllar och vettig kavel. Jag har svårt att kosta på mig sådant och det blev ännu svårare när jag fick barn. Egentligen är det idiotiskt eftersom jag ofta irriterar mig på det och det är inte särskilt dyra produkter, men så fort jag bestämt mig att slå till så kommer känslan upp av att jag inte borde slösa pengar på sånt.

Det var mina tre avslöjanden, vilka är dina?