Träning och ansiktsmask

augusti 8, 2016 0 av momentsbymary

masq

Vilken blåsig dag det varit i Karlstad idag. Saker flyger omkring i trädgården och barnen som varit ute och cyklat stora delar av dagen har ena stunden kämpat i motvind och nästa rullat iväg med blåstens hjälp. Jag ville inte ge mig ut och träna ikväll, det var för blåsigt, men var sugen på att röra på mig så jag passade på att slita på min landsvägscykel som sitter uppspänd på en trainer i källaren. I 30 minuter öste jag på så svetten forsade medan jag kollade på segling och sedan körde jag lite bålövningar med balansbollen.

Jag har ett extra starkt sug att träna nu när jag har ett mål med träningen, aimchallange. Det är ju ett år kvar men med den kropp jag har behöver jag hela det året. Jag vet ju att varje pass är värdefullt och just därför valde jag att gå ner i källaren och sätta mig på cykeln idag. Tänk vilken skillnad ett sporrande mål kan göra.

Nu efter träningen kände jag att jag ville ge huden i mitt ansikte en kick. Den har varit lite konstig ett par dagar, kanske på grund av fel mat och dåligt med sömn. Jag testar därför en mask med uppiggande effekt från serummasq. Jag sitter med den nu och den är så bra för man lägger på som en duk med utskuret för mun, ögon och näsa, praktiskt och man slipper kladda med handerna i ansiktet. Hoppas hoppas att den ger ett bra resultat. Förpackningen är ju i alla fall väldigt fin.