Tidig morgon i London 

september 17, 2016 0 av momentsbymary

En segergest av Aja. Vi hade verkligen en vinnande dag igår.

Gårdagen var en underbar dag. London visade upp sig från den sidan jag är van vädermässigt, skurar som mot kvällen blev uppehåll och sol. Regn kanske inte låter så fancy men det kom inte många droppar under dagen och vad gör väl lite regn när man är i gott sällskap. 

Vi har det så roligt ihop vi fyra och tiden går alldeles för fort. Inget är konstigt, tillgjort eller jobbigt och att få njuta av en helg med den sortens vänner away from home är precis vad jag drömt om och behöver. Jag känner hur jag fyller på mitt energikonto hela tiden. Bäst är att allt är så fantastiskt planerat och ordnat att vi bara kan njuta och glida med. Vi har en underbar kvinna som fixat allt vi behöver. Jag vet inte vad jag ska kalla henne för jag vet inte vilket det rätta ordet är, jag är nämligen inte van vid uppassning dygnet runt med allt jag önskar. Det är en ny lyxig upplevelse att ha det så på semestern. 

Gårdagen innehöll mycket shopping och andra godbitar. Dagen idag blir fylld av överraskningar och jag har lite nyfiket pirr i magen. Undrar vad tjejerna styrt upp för oss. 

Nu ska jag ligga och dra mig ett dag till i min sköna säng. Jag har sovit som en prinsessa i den inatt och det säger en hel del.