Tårtbesök på jobbet

juni 4, 2014 0 av momentsbymary

I måndags skulle jag börjat arbeta efter 14,5 månaders föräldraledighet men eftersom jag har en hemsk foglossning går inte det, jag blev sjukskriven. Idag var jag och hälsade på på jobbet och åt frukost med mina kollegor som jag hade innan jag blev föräldraledig. Det var riktigt mysigt. Jag hade med en tårta som jag bakat. Eftersom jag skulle vara på jobbet redan 8.30 gick jag upp tidigt i morse för att garnera tårtan jag fyllt igår kväll. För att inte väcka make och Filur handvispade jag grädden näst intill ljudlöst, det var verkligen något av en utmaning för det var ett gäng deciliter som gick åt.
1
En naken tårta stod i kylskåpet och väntade på mig imorse

Tårtan blev riktigt stor, de behöver nog inte slåss för att få en bit har jag en känsla av. Jag byggde den ganska hög med fyra lager citronbotten för att den skulle räcka till många personer. Två lager blev jordgubbsmousse och ett lagar vaniljmousse. Nu hoppas jag att de kommer tycka att den smakar bra vid eftermiddagsfikat. Själv ska jag ägna eftermiddagen åt att titta på världens underbarste kille när han leker på öppna förskolan.
2
Påklädd tårta i fräscha sommarsmaker