Tankar i solen

mars 17, 2015 0 av momentsbymary

image

Jag sitter på en bänk i solen med Sanna sovandes i vagnen och väntar på att klockan ska bli lagom att hämta på förskolan.

Jag sitter här och tankar energi, solljus och rensar bland alla tankar i huvudet. Ofta ofta funderar jag på tiden efter föräldraledigheten. Jag vet inte vad jag vill jobba med men det känns inte som jag kommer jobba som innan.  Jag kan inte tänka mig att lämna min familj tidiga mornar och komma hem ett par timmar innan barnens läggning fem dagar i veckan. Det är inte livskvalitet för mig. Kanske för andra, alla är vi olika,  men jag känner att jag inte klarar det.

Jag skulle vilja vara mer fri i mitt arbete, jobba flexiblare tider, njuta av barnen mer på dagen och sitta och jobba mer de kvällar barnen sover och Robert är borta.

Just nu vet jag en sak jag kan göra och det är att spara föräldradagar innan Sanna blir ett för att vara hemma längre. Jag ska därför se till att sälja de drivor med kläder barnen växt ur men även andra barnsaker. Nu behöver jag bara tips om hur. Är det bästa stället blocket? Loppis? Jag tror inte jag orkar med tradera, bloppis eller liknande för jag orkar inte skicka massa grejer. Kom gärna med tips.

Kramar från solen!