Sommarögonblick att minnas

juli 24, 2017 0 av momentsbymary

Helgen som gått bjöd på riktigt fina ögonblick att minnas. Bland alla aktiviteter, utflykter, resor och semestersaker så är det ofta det enkla som sticker ut, ögonblicken som går raka vägen in i hjärtat. Jag vet att jag kommer minnas tv stunder från helgen i flera år framöver. De var ovärderliga i sin enkelhet. Den första att ligga ute på en äng på landet, långt från stadens ljud och i sommarnatten titta upp mot stjärnorna och prata om allt och ingenting. Det där är en typisk önskan jag har varje sommar men det händer verkligen inte varje år. Det blir ett minne som bevaras med största kärlek.

Det andra var söndagens bad vid Getingberget med överlyckliga barn som busade och sprang genom det långgrunda vattnet som verkade glittra än mer än vanligt. I hela mig kände jag att det var något speciellt med stunden. Jag fick förnimmelsen av att ha detta som ett minne för snart är det två tonåringar jag har att göra med. Allt var sagolikt vackert och någonstans likt ett barndomsminne jag själv bar på.

Livet är här och nu. De stunder som är speciella gäller det verkligen att ta tillvara på och sedan vårda minnena ömt.