Skogspromenad och vänner

mars 21, 2015 2 av momentsbymary

Vi har varit ute i skogen idag. Solen skiner men det blåser verkligen iskallt så skogen var bästa platsen att vara. Där är det ju lite mindre blåsigt.

image

Skogen är en så bra lekplats. Där finns träda och stenar att klättra på, nedfallna träd och grenar att gunga på, pölar att hoppa i och massa saker att upptäcka. 

image

Lilla S satt i sele och missade halva turen för då somnade hon.

image

Nu sitter vi hemma och myser och jag tänker på vad lyckligt lottad jag är som har så fina vänner, människor som ger mig skratt, som finns där även i gråt, människr jag kan anförto allt.

Det finns något som gör mig extra glad just nu som fick mig att tänka på det här med vänskap. Några av mina älskade aprilmammor kommer på barnmässan och det betyder så mycket.  Visst längtar jag efter själva mässan, VIP-bloggrejerna och allt kul men mitt hjärta längtar nog extra extra mycket efter de tjejer jag lärde känna sommaren 2012 som följt varje steg i min resa att bli och vara förälder, det största man kan tänka sig.

Jag är så glad att alla dessa tjejer finns, de finns nära i hjärtat även om de är långt borta. Jag är så tacksam att jag blir helt varm när jag tänker på alla människor, vänner, som betyder så mycket för mig. Tack för att ni finns!