Skalkläder och egentid

oktober 21, 2014 0 av momentsbymary

image

Till Filuren har vi köpt ordentliga kläder för alla väder. Han kommer inte riskera att bli kall eller blöt, men till mig själv har jag inte varit lika duktig. Jag har visserligen massa bra utekläder men två graviditeter har satt sina spår och jag kommer inte i dom längre. Visst, tanken är att jag ska komma tillbaka till en vettigare kropp en dag, men innan dess kan jag inte stå i regn och rusk och frysa, det funkar bara inte. Vi är en aktiv familj med en riktigt energifylld 1,5:åring och han vill ut oavsett väder, så för en gång skull så unnade jag mig något idag, ett ordentligt skalställ.

Jag har såklart redan använt det och gillar det riktigt mycket. Hela familjen gick en skogspromenad i höstrusket. Det var så mörkt i skogen att jag nästan trodde det var natt men Filuren njöt fullt ut så jag glömde rusket. Nu ikväll drog jag på mig skalstället igen och lämnade mitt gäng för att ta en promenad med Therese. Kläderna känns fantastiska och jag hoppas att jag kommer slita på dom mycket. Det var första gången som maken varit ensam med båda barnen, han verkar ha fixat det rätt bra. Lillasyster vill inte ligga ensam utan gillar att bli buren och busad med så det blev tydligen lite av en skrikcirkus när storebror åt gröt och nattades, men herrn i huset fick nog till det hela rätt bra. Själv njöt jag över att bara behöva fokusera på mig och Therese och inte ett eller annat barn under tiden. Jag måste göra om det snart igen.