Roligt paket i lådan, presenttips

oktober 30, 2014 0 av momentsbymary

När jag kom hem från förskolehämtningen låg två paket och en paketavisering i lådan. Det var såklart fantastiskt kul och det blev ännu roligare av att det inte låg en enda räkning där.

Det ena paketet innehöll en pekbok som jag beställt till Filuren från Lookibooki. Den är helt fantastisk. När jag öppnade pekboken blev jag så glad. Själva pärmen väljer man själv färg på och titeln bestämmer man själv. På andra sidan kan man skriva en dedikation om man vill. Det hade jag gjort och det är jag glad för, för en dag kommer boken inte bara vara en rolig bok för Filuren utan ett minne från barndomen.
image

Man får välja 17 bilder att ha i boken. Jag hade valt ut bilder på Filuren tillsammans med våra närmsta släktingar, människor som betyder mycket Filuren och som han betyder mycket för.
image
Jag älskar verkligen pekboken, jag vet att Filuren kommer göra det med och självklart kommer lillasyster få sin egen tids nog. Filuren kommer inte få sin bok riktig än men det kommer bli svårt att vänta för jag vet hur glad han kommer bli. Egentligen var tanken att han skulle få den på lillasysters dop men jag tror inte att jag kan hålla mig till dess.