Rabattkod, balanscykel från wigglekart

mars 12, 2015 0 av momentsbymary

1212_535df90d17589Våren är här och jag ser ett av de tydligaste vårtecknen som finns, grannbarnen börjar plocka fram sina cyklar. Jag minns själv känslan från när jag var liten, den där första turen för året som signalerade att nu var våren här. Jag får samma känsla vårens första cykeltur med landsvägscykeln.

Nu råkar ju vi vara en familj av cykelnördar, det började med att jag fastnade för det och sedan smittade jag min man. Redan när lilla F låg i magen berättade min man för mig att Filuren (som vi kallade honom redan då) skulle ha en balanscykel. Jag visste inte ens vad det var men han berättade att han läst att det är en cykel utan trampor där barnet lär sig att hitta balansen och bygga grunden för att senare kunna cykla på en ”riktigt” cykel. Med balanscykeln sparkar sig barnet fram med fötterna i marken och ju duktigare de är på att hålla balansen desto bättre fart kommer de ha, det ger sig naturligt. Jag tyckte det lät vettigt och la det på minnet.

Nu är ju våren här och det närmar sig lilla F:s födelsedag. När hans mormor frågade vad han önskade sig var svaret självklart, en balanscykel. Den kan han börja använda nu redan som tvååring och ha tills han börjar cykla på ”storcykel”. En fin och bra present som inte kostar allt för mycket.

Vi hittade vår favorit på wigglekart.se och jag kan glatt berätta att ni som läsare har möjlighet att köpa en balanscykel därifrån med hela 30% rabatt, alltså 489 kr istället för 699. Det enda du behöver göra är att uppge rabattkoden: Maria
OBS!!! Rabattkoden gäller bara till på måndag så skynda er!

Länk direkt till cyklarna

Passa på att fira in våren med en fin present till en liten kille eller tjej. Här följer en produktspecifikation:

• Super lätt: 2,9 kg
• Tumstorlek: 11,3 (28,5cm)
• Ålder: 2-6 år
• Färger: Orange, Vit, Rosa, Grön och Blå.
• Sadelhöjd: 27-40 cm
• Superlätt, snygg och lätt att montera!
• Ergonomiska svarta handtag
• Säkerhetsskydd på styret
• Går utmärkt att använda inne och ute tack vare tysta skumfyllda gummihjul
• Lätt att justera både sadel och styre till rätt höjd!