Pimp my joggingvagn

maj 23, 2015 0 av momentsbymary

pagevagn
Ikväll när trädgården var som vackrast gick jag ut och fixade lite för att få njuta av vårkvällen. Att piffa upp vagnar skadar ju aldrig så det fick bli kvällens aktivitet. Syskonvagnen vi har är rätt ful och tyvärr svårmatchad med det mesta då den är brun. Enkelvagn har vi inte skaffat någon fast vi tänkt på det,men joggingvagnen fick ett litet lyft idag. Dyna, selskydd och handtagsskydd i prickigt tycker jag blev lite roligt. På vagnen har jag också hängt en väska som är jättepraktisk med flera fack och dessutom har den en innerväska som går att lyfta ur. Det tycker jag är toppen då det ofta är just viktiga saker man vill ha nära till hands och jag tycker att det är rätt opraktiskt att flytta över grejerna sak för sak. Dessa saker finns att köpa på jollyroom.se. Vagnen köpte jag därifrån redan för 1,5 år sedan men har inte direkt slitit på den på grund av foglossningen. Min upplevelse av den är att det är en lättkörd och prisvärd joggingvagn.
1505235 1505234 1505233