Palettblad, älskade palettblad

Palettblad, älskade palettblad

augusti 26, 2019 0 av momentsbymary

Så har en sommar gått, en sommar då jag inte bloggat. En konstig sommar, en rörig sommar, en sommar jag är glad börjar närma sig sitt slut även om jag tror att det finns saker från den här sommaren som jag behövde uppleva och ta med mig för framtiden. En god sak denna sommar har varit blommor. Jag har ägnat mycket tid åt att ta hand om blommor och det har varit något terapeutiskt över det. Jag har pysslat om dem, plockat döda blad, beskurit, förökat, planterat om, vattnat och gett dem väldigt mycket kärlek. Bland de blommor som jag ägnat mest tid åt är palettblad. Man kan säga att de tagit över mitt hjärta för jag kan inte låta bli att ägna dem massa tid och jag har förökat dem i mängder. Man kan tro att jag har tänkt att köpa ett slott eller en herrgård med tanke på alla sticklingar jag satt. Jag tror jag börjar närma mig hundra. Jag kan ju såklart inte ha kvar alla.

Här kommer några bilder på mina små vänner…