På sommaräventyr

juni 21, 2014 0 av momentsbymary

Jag och Filuren är ute på äventyr. I torsdags tog vi bussen till stan, sen tåget till Örebro, bytte tåg och sedan blev vi hämtade av mina föräldrar i bilen och åkte ett par mil till. Slutdestinationen var stugan, mitt i skogen, mitt i gnällbältet.

Tågresan gick riktigt bra. Jag hade packat vår Kronan full med en ryggsäck, skötväska, ett par påsar och filtar. Mina kryckor var också med såklart. Eftersom vi valde att åka med annat än SJ fick jag ha kvar Filuren i vagnen under resan vilket undelättade. Resan tog betydligt längre än beräknat men Filuren var go och glad.
image
Badkar

Jag har haft lyckan att få ha en riktigt go kille med mig sedan vi åkte hemifrån. Trots att vi är nånstans som Filuren inte är van vid har han somnat och sovit bra. Igår eftermiddag och kväll var vi hos min farbrors familj och Filuren skrattade och spexade och verkade inte lida alls av att vara bland nya människor på en ny plats och lägga sig tre timmar senare än vanligt.
image
Toalett

De närmaste dagarna ska vi ut på olika äventyr som passar Filuren och hans mamma med sin begränsade rörlighet. Det ska bli riktigt kul. Imorgon kväll kommer min man hit och både jag och Filuren längtar jättemycket efter honom.
image
Köpcentrum