Nyårslöftet som sakta går framåt

april 26, 2015 4 av momentsbymary

Ett av mina nyårslöften var ju att försöka lära mig fotografera hyfsat för att få fina bilder på barnen från deras uppväxt. Jag tycker nog att jag gör mitt bästa även om det ibland är svårt både att hinna ta några bilder eller att kolla på dom i datorn. Jag märker att jag lär mig hela tiden men det är såklart stressande att se barnen blir äldre och äldre men jag kan ännu inte ta de bilder jag vill. Helst vill jag ju lära mig ta massa olika sorters bilder. Egentligen skulle jag vilja lära mig något riktigt bra bildprogram med, som photoshop. Det tar tid och kostar pengar så just nu verkar det inte bli av men någon gång i framtiden kanske.

Det är näst intill omöjligt att planera in att fotografera våra små för antingen är det för arga, trötta, fulla i spring eller bara ointresserade så jag kör mest på att ofta ofta ha kameran med mig och finns det ett tillfälle tar jag upp den och tar några bilder.

Imorse när vi vaknade låg kameran bredvid och då passade jag på att fota lilla S när hon var nyvaken. Jag älskar hur mosig hon är på bilden, fortfarande röd på kinden hon haft mot kudden.
1504261

På förmiddagen idag var vi i Mariebergsskogen och där hittade lilla F en fin stock som han lekte vid i 30 sekunder. Jag hann precis sätta ner lilla S, plocka fram kameran och ta ett par bilder. Det är verkligen inte lätt att hänga med i svängarna för en minut senare stod lilla F vid ett djupt hål och pratade med en skalbagge. Men så länge kameran ändå är med hinner jag ta lite bilder då och då och träna. Tids nog ska jag lära mig, så är det bara. Tyvärr blir ju bilderna rätt oskarpa på wordpress, man måste klicka på dom för att de ska se normala ut. Det är ett stort minus med att blogga här.
15042625 15042616 1504267 15042622
15042613 15042621 1504268 15042619