Nyårslöfte nummer 2

december 27, 2014 0 av momentsbymary

Igår kväll kom den första snön. Lycklig som ett litet barn skuttade jag genom de glittrande flingorna. Jag älskar kyla, vinter och snö. Under natten funderade jag på hur lilla Filuren skulle reagera över snön. Förväntningarna var höga och jag satte på honom och mig massor av kläder och gick ut i kylan. Han tittade på snön, kände på den och tittade lite skeptiskt sen tog han min hand och bad om att få gå.
image

Jag försökte med pulkaåkning men Filuren ville bara gå, så vi gick. Han fick se bussar och lastbilar men sen ville han gå in.
image

Snabba små fötter ville gå och kolla in bussen.
image

Lyckan när bussen åker förbi.

Hans reaktion över snön blev väl lite av en besvikelse men leendet när bussen passerade gjorde mig varm i hela kroppen.

Mitt andra nyårslöfte för 2015 är att i vardagen ge barnen många upplevelser och att vara lyhörd för deras önskningar för att på så vis finna aktiviteter som passar dom.