Ny vecka

december 29, 2014 1 av momentsbymary

image

Utomhusbus står på schemat denna vecka 

God morgon och god måndag. Den här veckan är det ju nyår men inte bara det utan även vår femte!!!! bröllopsdag på fredag och min mans födelsedag på söndag som även råkar vara min födelsedag. Tyvärr är den här veckan den jobbigaste i makens schema (för mig). Han jobbar varje dag och avslutar med 12,5 timmar långa skift fredag-söndag. Lägg lite restid på det så är han borta väldigt länge.

Jag har en vecka med 7 nattningar att se fram emot med två barn som lägger sig samma tid. Det är rätt opraktiskt. Ibland funkar det bra och ibland slutar det med två gallskrikande stackars barn som inte kan sova.

På nyår blir det inget glamouröst firande direkt. Är det inte för kallt hoppas jag kunna göra en skogsutflykt med barnen på förmiddagen men på eftermiddagen har jag ännu inte en aning. Det kanske blir en promenad då med. Efter barnen somnat kommer jag nog krypa upp i soffan och pusta ut med en bok. Maken kommer hem runt 22.30.

Just nu är det osäkert om vi kommer fira bröllopsdag och födelsedag alls. Det beror helt på om jag har någon ork alls när min man kommer hem på kvällen. Det finns många fördelar med hans schema men just dessa veckor är inte allt för roliga. Jag tänker fokusera på att få så mycket värdefull tid som möjligt med barnen och göra mysiga och roliga saker denna vecka. De där två dagarna som är vi vuxnas dagar får helt enkelt vänta till ett annat år, i år får det bli jag och barnen som hittar på saker som är för dom. Förhoppningsvis hinner jag tänka ut bra aktiviteter jag vet att jag lovat Filuren en busstur och de kan alltid vara intressanta äventyr.

Hoppas att ni får en riktigt bra vecka och håll tummarna för bra väder i Karlstad och att jag lyckas komma på en fin present åt maken. Kram på er.