Nu kör vi!

mars 31, 2015 0 av momentsbymary

trelika
Vilken dag detta kommer bli. Igår kväll skulle jag börja baka till Filuris födelsedag som är i övermorgon. Tyvärr fanns inte det jag behövde hemma så istället för att baka åkte jag till affären, men nu är jag i alla fall igång med bakandet och jag har gjort snurriga citronkakor på morgonen. Jag skulle också fundera på vad jag ska ta med mig till intervjun för Hela Sverige bakar att bjuda på. Tyvärr stod det stilla i huvudet ända till klockan 23. Det är inte lätt att ta med något 30 mil, det gäller att ha något genomtänkt.

Jag har otroligt mycket att göra idag, baka till Filurkalaset, baka till intervjun för Hela Sverige bakar, slå in presenter, montera ihop presenter, plocka undan massa saker från helgen, tvätta kläder och fixa med lite annat.

En tårtbotten står i ugnen, tvättmaskinen snurrar och jag sitter i köket och dricker kaffe och lyssnar på Melissa Horn medan jag skriver. Jag behöver en liten paus för det är ingen idé att hetsa för mycket, då blir jag bara stressad och saker går fel. Små pauser då och då är nog bra och då är det bra att bloggen finns för det rensar huvudet ganska bra.

Maken försvann från huset förut och sa att ha och barnen kommer tillbaka till läggningen ikväll för att jag skulle kunna köra på fullt. Det känns jättebra för får jag tid över är det ju bara att åka och gosa med dom. Nu ska jag sörpla vidare på mitt kaffe och baka vidare. Nästa paus blir nog ett träningspass.

Kram på er!