Nu är den här, Orbit baby G3

maj 8, 2015 0 av momentsbymary

Idag kom chassit till vagnen så nu har vi en Orbit baby G3 på besök vilket är toppenkul.
Tre stora lådor har anlänt och min första tanke var ”hur stor ska inte denna vagn vara?” Eftersom den redan varit med på sin första biltur vet jag att den tar inte alls stor plats hopfälld.
orbit1

Det vi har hemma är: Chassi, sittdel, sufflett i färgen teal, två sidokorgar och ståbräda. I vagnen finns en snygg matchande sittdyna från Outlook.
orbit4 orbit3 orbit2

Vagnen var lätt att montera (jag orkade inte kolla in någon beskrivning utan bara gjorde)och jag insåg snabbt att Orbiten är precis som jag trott väldigt smart. Den är också en vagn med lite annorlunda lösningar än vad jag är van vid och det var just därför jag tyckte att det skulle bli så spännande att testa den.
orbit6 orbit5

Den stora spänningen för mig var att se vad lilla F skulle tycka om ståbrädan. Orbitens ståbräda är en tuff liten sak som monteras på ena bakhjulet vilket innebär att den inte är i vägen för den som kör vagnen. Ståbrädan är mycket enkel att sätta på och ta av.

Vi hann inte testa vagnen mer idag än från parkeringen in på leklandet, runt där och tillbaka till bilen men jag kan lova att just ståbrädan får tummen upp. Lilla F var så lycklig och hans kompisar ville testa den de med.

Du har väl inte missat att du också kan anmäla intresse om att prova vagnen på Orbitresan.
15050819 15050818