Luft och Lek – Kristinehamn

juli 31, 2017 0 av momentsbymary

Igår tog vi med barnen på en överraskningsutflykt. De visste inte vart vi skulle åka och hade ingen aning om var vi var när bilen stannade utanför Kristinehamn arena. Innanflr dörrarna väntade inte bara en utan två överraskningar. 

När barnen kom in i Lek och Luft-hallen blev de otroligt upprymda och de hann knappt få av skorna innan de gav sog iväg för att testa saker. 

Vi hade roligt hela familjen. Tiden rusade iväg och jag fattar inte hur barnen hade ork att hålla på så länge och så intensivt. Det är härligt att se dom röra sig och på Lek och Luft fanns mycket att göra och stora ytor och det inspirerade förmodligen barnen till att springa ännu mer. 

I huset finns café med lättare mat och vi åt lunch där efter det lyckade besöket på Lek och Luft. Efter detta fortsatte vi in på Sannabadet där vi alla fick svalka av oss lite efter den aktiva förmiddagen. Barnen gillade extra mycket den 80 cm djupa bassängen där lillan precis kunde ha huvudet över ytan. 

Ett besök för vår familj med en heldag på Lek och Luft samt Sannabadet kostade 400 kronor. Jag tycker att vi fick väldigt mycket för dom pengarna och är säker på att vi kommer åka dit igen.