Loppi Höststart – Here I come

augusti 20, 2014 16 av momentsbymary

image

Nervös??? Ja kanske en aning. Jag bestämde mig för länge sedan att åka på eventet. Då tänkte jag, äh vaddå det är ju 10 dagar före BF = lååång tid, ingen fara. Jag hade ju liksom inte fattat det där med att det ska komma en bebis snart förrän förra veckan då jag fick veta att den låg fel och insåg att lägger den sig inte rätt så blir det snitt snart.

Nu vände sig lillan och jag bestämde mig för att genomföra resan. Jag tänker mig en skön tågresa i förstaklass med musik i öronen och förhoppningsvis lyckas jag sova, som jag faktiskt ofta gör på tåg. Bara tanken på att kanske få sova gör mig pirrig i hela kroppen, det är ju knappast något jag är van att göra. Tiden jag kommer vara i Stockholm är väldigt kort och jag kommer klara det fysiskt om det inte är en riktigt dålig dag, sen väntar en skön resa hem igen, förhoppningsvis med god sömn.

Karlstad – Stockholm ca 30 mil. SJ vet vi ju kan vara oberäkneliga. Vissa säger att jag är galen, andra att jag gör helt rätt. Jag själv vill så gärna komma iväg och träffa människor. Jag har ju bestämt mig för att åka men hur hade ni gjort?