LOPPI-event höststart

augusti 25, 2014 0 av momentsbymary

Där sommaren slutar tar hösten vid och min resa till Stockholm i helgen blev symbolisk för årstidernas övergång men också för en övergång mellan olika perioder i livet. Det var inte bara sommarens sista resa utan den sista innan bebisen ska komma.

Jag hade bokat förstaklassbiljett på tåget vilket kändes bra. Jag tyckte att jag förtjänade att ha det så bekvämt som möjligt och dessutom är det inte helt fel att bli serverad frukost, frukt och varma drycker. På samma tåg fanns en av mina favoritmänniskor Therese och härliga Linda som har hand om Barnmässan i Karlstad. Lite vila i lugn och lite sällskap av goa tjejer gjorde att jag kände mig taggad trots att natten bjudit på ynka 20 minuters sömn.
image
Tågfrukost

På perrongen i Stockholm välkomnades vi av Cecilia som leende kramade om oss. Snacka om trevligt mottagande. Självklart hade vi mycket att prata om så den lilla promenaden till Clarion Sign gick väldigt fort, även för mig med kryckorna. Det var riktigt härligt sommarväder dessutom och jag kände mig soligt glad och förväntansfull, idag skulle jag få träffa massa gamla och nya bekantskaper.

Fint folk kommer först och det var såklart vi som gjorde det. Snart trillade även goa Loppibloggarna Josephine, Linda och Malin in och sen fylldes det på med människor allt eftersom så tiden fram till eventet började gick väldigt fort. Det är synd det där med att när man har riktigt bra sällskap så går klockan alltid alldeles för fort.
image

Eventet inleddes med ett trevligt välkomnande innan konferencieren Lina Hedlund hoppade upp på scenen. Vilken otrolig energi den kvinnan har! Det var så smittsamt att till och med jag fick en massa energi. Upplägget därefter var korta presentationer av olika företag och även presentation av bokreleaser av Anita Schulman och Terese Alven jag som har svårt att 1. sitta still 2. koncentrera mig längre perioder tyckte att det var perfekt. Vi fick även en modevisning med både vuxna och underbara små barn. Den presentation som föll mig bäst i smaken var helt klart TV4 play som representerades av Cilla och Totte. Jag har såklart sett dom på TV men tänkt att det där är inget för mig, men jag har haft fel. Ja jag erkänner, JAG har haft FEL!!!!! Hon är inte bara duktig på buktaleri, hon är snabb, fräck och har humor. Jag fick en ny favorit helt klart.

Efter en timma övergick eventet till mingel och möjlighet till att besöka olika företag i deras montrar. Jag fokuserade mest på att krama om härliga människor jag träffat förut men även nya bekantskaper jag tidigare bara haft kontakt med på nätet. Det är ju så otroligt roligt att få träffa dessa människor i verkligheten och mysigt att kunna krama om dom. Jag hade så fullt upp att mysa och prata att jag inte märkte hur tiden gick och till slut var vi nästan sist kvar. Faktiskt så sena att alla goodiebags var slut. Men ni vet, att fint folk kommer först och går sist och vad är väl en goodiebag jämfört med kvalitetstid med underbara människor? Dessutom kommer min goodiebag hemskickad på posten istället vilket såklart blir en rolig överraskning i framtiden. Lördagen var ändå så fin som den var, nu kommer goodiebagen lysa upp en annan dag.
image
Två av mina favoritmänniskor

Vi kom till hotellet i sommarsol men lämnade det i höstregn. Helgens event Höststart levde verkligen upp till namnet, det var slutet på sommaren, början på hösten och för mig också en sista resa innan bebisen kommer. Med en kropp som protesterade åkte jag hem mot Karlstad igen men jag hade ett stort leende på läpparna. Det är alltid underbart att träffa människor man gillar och jag är så otroligt glad att jag startade min blogg för genom den har jag fått många nya härliga bekantskaper som jag aldrig velat vara utan. Ni berikar mitt liv.

Tack Loppigänget för ett mycket fint event, hoppas att vi ses snart igen!