Loppi blogbag Gravid & Baby

november 3, 2014 0 av momentsbymary

För några dagar sedan fick jag hem Loppi blogbag Gravid & Baby. Jag tycker att det är jättekul att prova nya saker så det var verkligen ett välkommen paket.

image

Redan första dagen blev jag tvungen att öppna kitet med grejer för småskador från Folksam då jag var med om en kladdkakerelaterad olycka och behövde plåster. Det kitet åker ner i utflyktsväskan på direkten. Nu har det varit otroligt intensiva dagar här hemma men blir det lite lugnare tänker jag sätta mig och läsa Loppi magasin som verkar riktigt intressant. Det ska bli kul att se om jag känner igen mig något i Anitha Schulmans beskrivning av livet som nybliven tvåbarnsmamma.

Bambinohaklappen är knappast någon nyhet. De använder vi redan då just den sorten är väldigt praktiskt. Den tar liten plats och tål en ordentlig tvätt i maskinen. En favorit i skötväskan.