Jag har väl inte glömt att berätta?

oktober 5, 2014 4 av momentsbymary

image

Tiden går så fort. Lillan är drygt tre veckor gammal men det känns som hon alltid varit här. Att hon kom in i vårt liv känns självklart och naturligt. När lilla F kom till oss var det som att nån kastade ut en massa pusselbitar som låg huller om buller och vi kämpade med att vända och vrida och få dom på plats och till slut började en bild av vårat liv ta form. När S kom var det snarare som att hitta den där pusselbiten som fattas och med tillfredsställelse klicka i den i pusslet så att det blir komplett och bilden tydlig.

Det finns inga ord i världen som kan förklara hur mycket jag älskar de små godingarna och deras pappa. Vårat liv är långt ifrån perfekt och alla dagar är verkligen inte lätta men jag älskar det här livet. Jag har väl inte glömt att berätta att jag är lycklig! Jag vet att jag var hemskt gnällig under graviditeten. Men nu är jag lycklig, LYCKLIG!