Jag glömde något viktigt

augusti 8, 2016 0 av momentsbymary

sanna1
Vi kom hem från Sälen igår. Jag har varit så uppfylld av platsen jag älskar att jag kopplat bort allt, hela vardagslivet. Jag har knappt haft någon kontakt med vänner och bekanta. Jag har inte kollat mina meddelanden i whatsapp, på Facebook, mail mm, all tid har gått till familjen och mig själv. Det är en befriande och skön känsla att göra så men tydligen hade jag släppt vardagen så bra att jag missat en viktig grej. Jag hade glömt att min semester är slut. Jag fick en chock när jag kom på detta imorse.

Det är sant, min semester var veckan 29, 30 och 31 och de är ju passerade. Jag fattar inte hur det kunnat gå så fort. Jag har även legat lågt med företaget den här perioden vilket har varit skönt. Jag kunde släppa allt i några veckor och ägna mig ått att njuta av nuet, men nu är den perioden passerad. Jag har ägnat mig åt bokföring idag och kollat över läget, svarat på mail och känt att det ska bli ganska skönt med vardag igen. Än har min man någon vecka kvar på semesterna och det betyder ju att jag är ledig med på sätt och vis. Det får bli en mjukstart denna vecka och sedan en stegring framöver.

Nu ska jag hänga med barnen och ta tag i tvätten. Vi hade en enorm tvätthög med oss hem från Sälen, nu är nog bara 3 maskiner kvar att tvätta men de vill jag ha rena så fort som möjligt. Om du fortfarande har semester önskar jag dig en fin ledighet.