I väntan på en superhelg

december 11, 2014 0 av momentsbymary

Höst börjar sakta närma sig vinter rent vädermässigt och blandat med regnet faller ibland slask eller som idag hagel. Någon dag har även solen tittat fram och frosten lagt sig.

Jag har svårt att förstå att vi närmar oss Lucia, men så är det ju. Imorgon kommer vi se vår lilla grabb gå luciatåg för första gången. Förra året var han åtta månader och gick, men inte i tåg

Jag ser verkligen fram emot den här helgen. Den inleds fredag morgon med luciatåget, efter det blir det fredagsfrukostmys och bus innan jag och Sanna åker på tjejträff mitt ute på Värmländska landsbygden. Jag längtar efter de där tjejerna enorm, de är så goa och finns alltid med mig i hjärtat även om vi sällan ses numera.

På lördag kväll tänkte jag åka hem igen men blir inte länge hemma. Söndagen bjuder nämligen på ett mysigt event på Dömle herrgård. Jag kommer garanterat berätta mer om det efteråt.

Nu ska jag packa och fixa lite för det gäller ju att grejer är någorlunda förberedda när man har såpass mycket att göra. Kram och god natt 💗